Rabu, 2 Mei 2012

Burung Hantu Belaan

mak aiii....dah lama tak berupdate rupenye....
sibuk dan menyibuk dalam setiap sudut...ahahah...
skang ni tgh sibuk sgt2 tahap gaban untuk menyiapkan segala assigmnt untuk semester nih...
alhamdulillah...semuanya berjalan dgn elok walaupun mata dah hampir terbuntang nak mengadap laptop yang cantik dan gebu nih..

nak share sesuatu...bantal ni lum siap lagi..baru design, pastu baru nak jahit dan bagi makan sampai gemoks...eheheh

buat design ni sambil bersilat dengan Yaya...

burung hantu gemok dan penguin yang obes...

tetibe tersuka pulak kat burung hantu...
hmmm....nak tambah muke yang macamane lagi ye...

ni burung hantu bernama Yaya

ni burung hantu bernama Nina, nani, Ida dan Liya....eheheh

Isnin, 9 Januari 2012

.........menjahit lagi...........

menjahit lagi...
emm...tak boleh nak menulis banyak2 kat sini...
projek note cover diteruskan lagi....

ini orang-orang berwarna kuning....


dua ekor penguin...


epal yang sedap.....!!!


ni penguin nina.....

Khamis, 5 Januari 2012

Projek Kraf Sempena Cuti Semester...


Yeehaaa...
Cuti semester dah mula..huhu..agak lega sekejap selepas 12 minggu berhempas pulas membuat assignment dan segala bagai...hehehe.....
bila mula cuti...anak2 pun mula sekolah kembali, ape2 pun..selamat kembali ke sekolah untuk kakak dan kak dik.....(kak dik teruja ke sekolah sbb tahun ni dilantik jadi pengawas... :D)



ni hasil kraf pertama sempena cuti semester..tgk tutorial dalam little pink house...
ni pulak note cover..untuk haleeda dan hanani...

burung yang tengah menggatal...

ni pulak proses make over notice board untuk anak2....hehehe...