Isnin, 21 Julai 2014

DOODLE DAN TOTE BAG

 First time melakar pada tote bag....best!!!!!

 Ni lakaran seterusnya.....hmmmmm....

 Bunga...bunga....bunga dan bunga........

 Katun di mana-mana.......

Flower Hand drawn dan tote bag...... :D

DOODLING IS FUN!!!!!!

 Mendoodle kembali.....skang ni tgh teruja mencipta karakter doodle za kiut...heheheh......hmmm....banyak bende nak kene praktis lagi nih.....

 Mendoodle semasa mengikuti kursus pemimpin ARP di kampar.....mesti org ingat aku bosan...padahal doodling is the best way for me to maintain my cncentration...heheheh...nasib baik pen banyak dakwat lagi....

 Ni pulak ilham masa majlis penutup kursus jati diri pelajar...sesaje buat bentuk love besar2...dan trus menconteng sehingga takde ruang lagi utk diisi...

 Doodle buat mak...dan mak mertua...masa ni mak masih ada lagi.....rindu mak!!!!!!!!!

 Projek selit2 antara felt craft....menyiapkan koleksi artwork untuk dihantar ke publisher.....heheheheh...alhamdulillah...terima kasih atas bakat yang dianugerahkan.....

 Sesi conteng2.....


Ni pon sama...doodle nama sendiri...heheheheh


bekas pensel lagi.....

Tempahan bekas pensel dari kawan-kawan kak dik...skang ni sedang memberi semangat berniaga kepada kak dik...sangat teruja mendapatkan tempahan dari kengkawannya....
Alhamdulillah, siap jugak tempahan kali ini hasil bantuan dari kak dik.....

hadiah hari guru!!!


Dah berzaman buat baru nak upload....terima kasih kepada kak za sebab temphan bekas pensel dari kak za menjebakkan kembali untuk membuat bekas pensel felt...hehehe...



Nasib baik mesin sizzix memudahkn kerja...kalau idak, idak lalu le teman mengerjakan bende alah nih...apepun...rsa seronok sbb kak za sgt sukekan hasil kraf kali nih...



WEDDING GUEST BOOK DAN SEANGKATAN DENGANNYA!!!

Skang ni dah mula membuat wedding guest book untuk majlis kawen rakan-rakan...terima kasih atas kepercayaan....

Buku catatan pelawat untuk bilik kaunseling...best jugak sbb dapat buat juga untuk diri sendiri...



Buku catatan sempena persaraan kawan baik..kak madam....hadiah untuk kak mdam..trima kasih kepada rakan-rakan kerana sudi mengautograf naskhah ini untuk madam...

Label untuk sijil watikah persaraan kak madam dan ustazah azizah...selamat bersara!!!!!

berkraf kembali...macam2 ada...

Tempahan fridge magnet label nama dari ain untuk rakan2 sekursusnya...ada 70 nama...huhuhu....best jugak mengerjakan benda alah ni...terima kasih kak dik sebab tolong ibu siapkan kraf nih...

Fridge magnet...bile ingat kat mak.....rindu sgt kat arwah mak!!!!!!

Sarung tisu...keychain felt dan keychain nama.....comel!!!!!(perasan!!!!!!)

Bekas pensel untuk zurina....

Untuk zurina lagi.....

Bekas pensel untuk diri sendiri....my favourite!!!!!!

Bekas pensel felt dan door signage!!!!

Tempahan dari nurul dan kuncu2nye.....

Khusus buat kak sharida shafinar....


Bekas pensel untuk kanak2 di kampungku...heheheh

Deko di sarung note 10.1 2014 editionku.....