Jumaat, 19 November 2010

lolipop!!!!!


gambar atas : nani siap susun lolipop dalam dulang.......konon2 nak buat hantaran...

dah lama x buat bende2 alah ni....xcited pulak kali ni...tambahan pulak anak2 dan anak2 saudara mula berkumpul kat rumah sempena cuti skolah ni.....hari pertama...berjaya membuat short course utk anak2 dan anak2 buah menghasilkan lolipop nih....jenuh gak nak ngajo dak2 ni...


ni tumpang belakang keta kak lang utk snap gambar......hehehe.....

ok, pasni banyak lagi nak buat nih...tetibe lak semangat menggunung tinggi nak buat quilling bookmark banyak2222....
*tido x berapa lena sbb dalam kepala sibuk merangka bookmark....huhuhu......

Khamis, 18 November 2010

Untuk Ain dan Mai.....dah siap!!!


ni mai punye...dah siap...kualiti gambar sgt x cantik...huhuh..


ain punye lak...order ain dah lama dah, tapi baru siap.....:D...sori ye ain....

dah lama x aplod gambar sbb signal kurang memberangsangkan....rasa macam nak campak je device broadband xxxxx kat lombong blakang umah.....nasib baik arini servis baik menyebbkan aku x sampai ati melempar cakerakan device nih....

berita baik....sok mula cuti.....hahaha...aku nak bersuke ria sampai abis cuti kang......
perkara pertama nak buat masa cuti nih......kelas tambahan untuk haleeda....aku nak ajar haleeda sampai dia mahir membaca dan menulis.......pastu nak latih baby liya minum susu botol......huhuhu...susah gak nak latih baby nih sbb ade ciri2 memuntahkan semula susu yang aku bagi.....perkara seterusnya....nak melatih nina untuk cerai susu....huhuh....jenuh nak layan nina sbb sibuk berebut susu dengan baby liya....
lain2 lak.....aku nak jahit banyak2 pencil case............

selamat bercuti......hehehe...!!!seronoknye!!!!

Rabu, 17 November 2010

amik mood....hari pertama kembali ke sekolah.....!!!

malam tadi xleh nak tido sbb risau nak tinggal baby....arini dah start keje balik...huhuu...malas tahap gaban siot....
pagi tadi bangun pagi dalam keadaan semangat yang berkobar2 sbb target hari ni nak mengemas bilik talian sahabat yang dah ditinggalkan sejak cuti hari raya dulu....

alhamdulillah...segalanya berjalann lancar dengan bantuan Muhammad, PRS yang sentiasa komited bertugas di bilik kaunseling dengan bantuan rakan2nya .....terima kasih daun keladi...
tinggal sok je utk bertugas di sekolah..pastu cuti lagi.....hohohoh......

apepun, ade banyak lagi bende nak kene settle sebelum cuti skolah yang bermula 2 hari lagi.....harap2 siap....