Rabu, 8 September 2010

beg atau bantal...???

projek kanak2 untuk hari ini....

plan asal nak buat tote bag.....tapi macam tak jadik je....hahahaa.....first time buat gambar lebah..huhu..kira ok jugak....(ni tiru dalam buku katun nina...)

ok, pas ni nak kene tgk dulu..sama ada nak letak tali beg atau nak sumbat je poly fiber dalam tuh...

kene stop dulu...sok nak raya...baaaaanyak nak kene buat...dalam check list ada 20 perkara kene settlekan hari ni jugak.....(tp masih ada masa nak buat bende ni jugak kan...???heheh)

selamat hari raya, maaf zahir batin......!!!!!!!!!

0 ulasan: