Khamis, 21 Oktober 2010

hadiah untuk cikgu prasekolah haleeda....

Dalam mode berpantang.....

hari ini aku telah berjaya membuat 2 bijik pencil case utk cikgu prasekolah haleeda...ha, nasib baik hari mood baby adeliya dan jugak si nina agak baik membuatkan aku berjaya menyiapkan pencil case hari ini jugak....satu untuk cikgu amira najwa dan juga utk kak haida, pembantu pengurusan murid kat kelas haleeda...(gambar pencil case kak haida xdpt dihaplod sbb kamera mogok lapar la pulak....)
oklah....tu je hapdet tuk kali ni....
nanti2 kalo baby dalam mood yang ok, aku nak siapkan utk cikgu kelas nani pulak....huhu..tgh semangat nih....!!!

0 ulasan: