Khamis, 18 November 2010

Untuk Ain dan Mai.....dah siap!!!


ni mai punye...dah siap...kualiti gambar sgt x cantik...huhuh..


ain punye lak...order ain dah lama dah, tapi baru siap.....:D...sori ye ain....

dah lama x aplod gambar sbb signal kurang memberangsangkan....rasa macam nak campak je device broadband xxxxx kat lombong blakang umah.....nasib baik arini servis baik menyebbkan aku x sampai ati melempar cakerakan device nih....

berita baik....sok mula cuti.....hahaha...aku nak bersuke ria sampai abis cuti kang......
perkara pertama nak buat masa cuti nih......kelas tambahan untuk haleeda....aku nak ajar haleeda sampai dia mahir membaca dan menulis.......pastu nak latih baby liya minum susu botol......huhuhu...susah gak nak latih baby nih sbb ade ciri2 memuntahkan semula susu yang aku bagi.....perkara seterusnya....nak melatih nina untuk cerai susu....huhuh....jenuh nak layan nina sbb sibuk berebut susu dengan baby liya....
lain2 lak.....aku nak jahit banyak2 pencil case............

selamat bercuti......hehehe...!!!seronoknye!!!!

0 ulasan: