Isnin, 27 Julai 2009

cerita yang kedua.....


aku ketawa terbahak2 sampai terguling tahap lesung batu....tgh testing dgn dee nak masukkan ikan dalam blog ni...skali pandang macam sperma la pulak....yokyok'an si dee mengadjust kaler ikan yang kadangkala memang x penah jumpe sepanjang hayat nih....ape la ko dah buat dgn aku dee.....dah xleh konsentrate keje la nampaknye ni...dee telah memasukkan unsur2 kejahatan + sopan2 manja gitu....kalaula si usu ada sama2 ni, leh la dia tumpang skaki...
aku tak sabo nak cite kat kak ju betapa cepatnye pick up aku bile wat blog nih...mak aiii....rase macam tak nak wat keje lain..hihihihi..... (gambar ikan ni haleeda lukis guna Paint)

0 ulasan: