Khamis, 30 Julai 2009

Jejak merdeka Gemilang & Terbilang!!!!!


Semalam hari yang agak memenatkan....penat gilek menguruskan Jejak Merdeka...wah, dah hampir 6 tahun program tu berterusan, dari zaman Qisti and the gang sampailah skang... kepuasan tak terhingga bile program dah tamat..
Penyertaan kali ni paling ramai berbanding yang dulu...lebih 300 student Ulu Kinta join...gile babas punye banyak....namun berkat ketokohan dan kekaliberan ku(wahahaha)...maka segalanye berjalan lancar...:D
cume yang tak bape sukenye, asal Unit Kaunseling wat program mesti ada je cikgu x puas hati, budak x blaja la...budak jadik makin biol la...budak jadik setan lah...etc....kadang2 terfikir gak ada segelintir guru-guru yang merasakan pelajaran dalam kelas adalah segala-galanye......padahal aktiviti diluar bilik darjah jugek adalah a part of p&p...weh...orang belajar sampai liang lahat maaa......so, sampai bile perlu jadik macam ni. jadik ruang ini lah yang perlu semua guru-guru kaunseling ambil seberapa banyak yang mungkin untuk memantapkan lagi perkhidmatan kaunseling kat sekolah......
Kepuasan aku rasa sebab aku mampu handle program bersama2 PRS...mereka lah yang jadi tulang belakang kekuatan Unit B&K kat skolah ni..tanpa PRS tak mungkin aku leh wat program yang macam di luar petala kelapan nih...
Minggu depan, program untuk pelajar Orang Asli negeri Perak...ada banyak gak tugas yang belum selesai untuk program tu...nak kene jadik mc la...wat buku program la...etc, tapi aku suke kalo orang bagi keje...wahahahaha....ok..aku nak kene download gambar jejak merdeka dulu...cau cin cau...

0 ulasan: