Rabu, 28 Oktober 2009

penatnye minggu ni...

Skang ni sambil2 dgr2 taklmat halatuju selepas SPM yang disampaikan oleh suamiku....sambil tu aku tumpang2 skaki menulis sesuatu kat sini...

penat gile babas minggu ni, baru lepas habis program Perasmian Program Orang Asli oleh Raja eleena...wah...teruja sungguh lepas tgk raja eleena..cun gile...
First time raja nak dtg...jdk pengarah jpn pun nak turun. dgn persiapan yang sangat suntuk akhirnya aku berjaya jugak mengendalikan program dengan penuh jayanye....tahniah to le'a....
next week ada satu program besar yang aku kendalikan...persaraan pengetua..thanks to cik li memberikan kepercayaan x berbelah bahagi untuk aku handle program sebesar ini...yg syoknye kawan2 memberikan kerjasama semaksima yang mgkin untuk memastikan program berjalan dengan se'glam yang mungkin...
Pertama kali aku menjejakkan kaki ke Briged Utara memohon meminjam kemudahan yang ade...first time aku jumpe abg2 polis kat situ dgn kak ju...hehehe...berkat kepakaran kak ju mengayat akhirnya urusan kami dipermudahkan oleh tuhan...alhamdulillah.....
Harap2 berjaya menjayakan majlis minggu hadapan...
good luck for me...chaiyok le'a!!!!

0 ulasan: