Khamis, 16 Disember 2010

lama gile babas x hapdet belogku....


gambar di atas.....azwana kamari punye...member lama mase skolah dulu...hehe..harap dia pueh hati...


ni pulak nurin punye...anak si azwana...oleh kerana ana tak menetapkan design ape utk bekas pensel yang diorder..maka aku dengan suke citenye mendesign mengikut kesukahatian ku...hehe...

berita baik.....YB suamiku telah melanggan streamix...hohoho..lagi lama la aku mengadap laptop kalo cam2 sambil menonton drama BONES...aku leh histeria kalo tgk cite nih...eheheh...
berita baik yang satu lagi pulak...aku dan seluruh ahli keluargaku telah menonton cerita hantu kak limah...wahaha.....kelakar tahap tak ingat....baby liya pun aku bawak sekali.....pasni nak tunggu lak cite mamat khalid seterusnya...

berita kurang menarik......penjual rumah mungkir janji.......deposit yang aku bayar diikhtiraf burn oleh penjual rumah tu..mgkuk tandas betul!!!skang ni tgh berusaha mendapatkan balik deposit umah pada penjual gile yang sesuke ati je nak cancel janji...rase nak sumpah jadi katak buncit je..geram tul..

ok..tak leh panjang2...pasni nak siapkan bekas pensel ina dan jugak ibu kepada mun...cin cau!!!

0 ulasan: