Khamis, 30 Disember 2010

Khas Untuk Pelajar Cemerlang PMR SMK Ulu Kinta...!!!

Ini bookmark untuk pelajar2 cemerlang PMR SMK Ulu Kinta 2010...gune kain felt untuk bunga dan daun serta pasu...


Gambar jarak dekat...riben x letak lagi sbb semangat nak letak dalam blog..

semalam attend meeting kurikulum dan jugak HEM di sekolah...maklumlah, sebelum bukak skolah ni macam2 le nak kene buat...(orang meeting di hadapan..aku pulak meeting kaum ibu di belakang...wahahaha) tetibe terdengar PK memanggil namaku...
'Puan Zaleha mana???....'
masa tu aku tgh xcited menyembang sampai lupa daratan...
Aku tercengang2 sambil mengangkat tangan dalam keadaan tergezut..huhu...(moral cerita...jangan menyembang masa meeting!!!)
'Saya nak minta kaunselor buat kad tahniah utk pelajar cemerlang PMR yang akan kita beri masa hari isnin bukak skolah nanti...' ....pulak dah...

hmmm....susah gak dapat keje kelam kabut camni...apepun aku tak nak buat kad sbb banyak komitmen menunggu kat umahku syurgaku...jadik dengan kuasa veto yang ada padaku aku mintak pada PK yang aku akan buat bookmark...kalo bookmark leh la deme letak kat buku
'sbenarnye kite xde bajet zaleha...sbb tu mintak zaleha buat..bookmark pun ok juga, terpulangla'

akhirnya, siap gak bookmark sebanyak 14 ketul utk diberikan kepada anak2 murid tersayang.....heheh....


1 ulasan:

fatin munirah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.