Jumaat, 8 April 2011

kembali sudah!!!!

gambar atas....projek kraf untuk jualan sempena hari guru....

lama sungguh tidak mengupdate cerita di sini..sibuk tahap gaban menyebabkan keinginan untuk berkongsi cerita terbiar begitu sahaja..
minggu lepas sgt sibuk dengan kursus prs dan jugak kursus pengawas....minggu depan pulak nak menyiapkan diri untuk temuduga biasiswa kementerian untuk pengajian sarjana...huhu...dah tua2 baru nak mintak...ape2pun semoga berjaya untuk diri sendiri...:D



hanani teruja sangat nak beri hadiah bekas pensel kat kawan2 baik dia.....hmmm...tak siap lagi tapi dah snap gambar.... yang ini untuk wina...


ni pulak untuk nisrin....button tak sempat nak pasang lagi...heheheh


ni untuk hana...mata & paruh burung tak sempat nak pasang....

okeh...pasni nak kene study proposal untuk master....(selama nih bagi kursus untuk pelajar bagaimana nak menghadapi temuduga...bila diri sendiri nak kene temuduga rasa lain macam lak...eheheh...macamle tak penah kene interviu sebelum nih...;D)

0 ulasan: