Khamis, 24 Mac 2011

foam....dan ladybird....!!!!


foam...first time buat reben bookmark dan foam....
kraf hari ini menggunakan gam uhu sampai habis...heheh...


gambar dari jarak tak berapa dekat...!!!

aktiviti minggu ini agak sibuk dengan menyiapkan analisis profil kerjaya pelajar-pelajar tingkatan lima...huhu...berpinau mata menyiapkan profil untuk 254 orang pelajar..apepun tugas utama perlu diberi keutamaan...

tahniah diucapkan kepada anak2 didik SMK Ulu Kinta yang telah berjaya mencapai kejayaan dalam SPM...alhamdulillah...
tak lupe jugak diucapkan kepada anak saudara, Ikmal Faizadh yang telah berjaya membanggakan keluarga, semua A dalam SPM...tahniah diucapkan...!!!!
ok, tukar topik kraf balik...
lepas ni nak cube buat bentuk lebah dan rerame pulak...huhu...xcited la pulak!!!

5 ulasan:

misz--eija berkata...

salam nak tnyala.. akk potong foam tu guna apa ya? sbb bila sy pki gunting, potongannya x rata la..

misz--eija berkata...

salam kak..tumpang tnya..akk potong foam untuk ladybird tu guna apa ya?saya guna gunting tp hasil potongan x rata..so nmpk x cantik..

Aku Yang Pemalu.....:D berkata...

guna gunting yang tajam dan kecik...akak gune gunting kecik...yang muncungnya tajam....

misz--eija berkata...

oo muncung depan tajam ea.. ok..nnt saya try.. tq kak sb bkongsi..:)

anis berkata...

salam...nk tanya dekat mana kita boleh dapatkan foam ni...di kedai wedding ada tak?