Rabu, 16 September 2009

My Lovely Handmade Card.....


















dah lama gile babeng aku tak menulis kat blog ni..
kali ninak bercerita tentang hobi aku yang x berapa baru...tapi dah macam gile skang kat bende tu..tak lain tak bukan iaitu membuat kad...
heheh...aku suke betul buat keje2 ni..tambah lagi ade geng sekepala yang leh bg idea gile....
ok..sudi2 kan lah melihat kad2 hasil kerja kaki dan tanganku....ni la first time aku tunjuk kat kengkawan...rspon yang sgt positif...hehe..sungguh teruje!!!
cume kat ipoh ni, susah nak jumpe kedai yang jual bahan2 nak wat craft...so bahan nak buat kad terhad..tapi x kisah...yang penting...KITE ENJOY!!!!!

0 ulasan: