Selasa, 1 September 2009

pagi yang menDuNg....

Dah lama x update cite kat blog nih...di samping kesibukan untuk mengorganise majlis persaraan bos, smpat gak aku menaip sesuatu kat sini....
Tadi sempat berguru secara jarak jauh dgn usu mcmana nak ubah template blog aku....ade banyak lagi kalo nak explore, cume kekangan masa dan tenaga tidak mengizinkan aku berbuat demikian..
pasni aku nak letak bende2 alah yang lain...hahaha...cnfirm kalah blog usu..anyway kredit to usu...hahah...
Ada lagi satu keje x setel hari ni...mengcopy edaran utk meetng sok...banyak gile punye kertas. Tadi pun dah ramai kengkawan yang bersungut sebab dpt tugas untuk majlis persaraan...tapi nak wat camne, program x jaln kalo aku dgn kak ju je yang buat keje...wahahaha...

sok birthday suami tersayang...xtau lagi nak belikan ape untuk abang...tapi rasenye beli kemeja kot...leh pakai sampai 4o tahun....hahaha...
lepas ni kene call kak ju...minta dia teman g jusco.......hehehe....

0 ulasan: