Jumaat, 21 Ogos 2009

Majlis Perpisahan En. Jaafar a.k.a Abg Jeff

Arini merupakan last day sbelom cuti pertengahn penggal...yooo...sok cuti..
smalam x smpat nak tulis sbb sibuk nak mgexplore cara nak menggunakan craft kit yang aku baru cekau dari JJ berharga RM300...mahal siot...tp aku x kira, aku nak jugak...
Pagi tadi suasana agak mendung ala-ala winter sonata dan berlaku adegan drama swasta di hadapan dataran kejat SMK xxxx.....

Aku xlh tahan betul kalo ade adegan yang melibatkan ayer mata...mesti kalah punye.
paling tak tahan waktu Cikgu Jaafar a.k.a Abg Jeff buat ucapn perpisahan....berjejeran air mata, tambah lagi waktu bagi amant kat f6....aku dah banjir tahap kritkal waktu tu. ditambah pulak dengan lagu-lagu yang ala sendu dan senduk....menyentuh jiwa dan raga...xboleh blah rasenye. dah xdelah orang nak panggil aku Opah Ude, satu2nye manusia yang berani memanggil aku Opah Ude ialah Cikgu Jakpor...waaa....dah xde orang lagi nak panggil aku macam tu..

Walaupun aku jadik penyelaras program, tp yang banyak main peranan ialah cikgu nuar, kalo dia xde, sure suasana x jadi sayu macam pg tadi....
aku memang surrender kalo bab2 yang berkaitan dengan air mata ni...2x5 dgn kak pisah dan kak ju...hahah, kalo la ade orang nak upah kami nangis...hubungi kami di talian 012345678...heheh

0 ulasan: