Khamis, 10 Mac 2011

siap sudah!!!


khusus untuk jijah ku yang tersayang.....(ni untuk anak buah jijah)

kak noraini nak design yang simple dan takde binatang...

untuk firah....order dari kak noraini jugak...

untuk anak buah si jijah....

ni lak last minute punye order dari jijah...huhu...jijah nye pasal, layannn je...

order daripada kak fadzillah....untuk ayuni...

kad terima kasih yang diletak pada hamper untuk perasmi..(hamper ni kak shida yang buat)

lega...!!!
program hari ni dah selamat dengan jayanya..alhamdulillah, cuaca mendung ala-ala winter sonata menyebabkan suasana perhimpunan pagi begitu tenang dan mendamaikan...nasib baik tak hujan, kalo tak terpaksa menggunakan plan B untuk majlis penyampaian watikah pelantikan pengawas SMK Ulu Kinta...

cerita yang lain....
bekas pensel yang diorder telah disiapkan dengan usaha gigih dan padu...(tinggal 3 lagi lum siap!!!) dan telah selamat diberikan kepada empunya diri....
apepun, selamat bercuti2 kepada diri sendiri selama seminggu.....yeay!!!!
misi masa cuti....jalan2 cari makan ...hehehe

0 ulasan: