Selasa, 2 Mac 2010

Aku Leh Nangis Gile2 Kalau Benda ni hilang....

Sekarang ni kalau aku tengah stress, aku akan bukak blog jelina....leh gelak guling2 dengan ape yang dia tulis.....penuh sadis namun sangat lucu dan itu yang menjadi penarik untuk aku follow blog jelina yang 'jelita'...hahah.....

Cume ade perkara je yang akan buat aku sentiasa stress kalau bende2 kecik ni hilang dari pandangan mata...my craft tools...actually ada banyak lagi dalam kotak ajaib din dang kat umah tu, cume ni je yang leh aku share...hahaha....

macam biasa, aku dan anak2 akan berebut2 nak gune tools nih...tambahan pulak bile aku tgh bersemangat waja untuk menyiapkan projek kad mega..masa tu lah, nani dgn haleeda akan berlumba2 menghasilkan kad yang akan dihadiahkan untuk sepupu2 diorang...hahaha...yang penting layannnnn....

syok gak bile anak2 berkongsi minat yang sama...
nani ada bakat nak menjadi promoter sbb ada satu hari dia membawa kad koleksi ku ke sekolah dalam diam2....banyak jugak tempahan yang dia ambik dari kengkawan dia....hahahahaha...

Ni nak gune nak wat embosed.....tools kegemaran nani dan ida...
craft punch ni ade 3 fungsi....ade banyak lagi kat umah...aku x sempat nak upload..!!

ni craft punch yang kecik2....dulu2 aku gune skang ni telah digune dengan meluas oleh nani dan ida....

gunting...pattern paper...quilling set...blalala....banyak lagi tools yang aku x masuk kat sini....x sempat nak upload...heheheh...nanti la bile2 aku senang...
ok...nak sambung baca blog jelina...chow!!!







0 ulasan: