Isnin, 8 Mac 2010

Jualan Mega Kad & Bookmark!!!!

kad ni aku buat khusus untuk adik tersayang...usu yang baru melahirkan baby amira....jap lagi aku nak pos kad nih...

bookmark versi ngada-ngada....

bookmark bunge2


kad yang aku dah tambah perkataan best wishes...

bookmark empat segi..

lagi bookmark versi ngada2...


Kad Good Luck...leh bagi untuk budak2 yang nak amik peksa...

Bookmark polka dot...ala2 sengal

Menggunakan gunting kraf yang baru...
Bookmark dengan quilling bunga besar gajah

Kak ju kata bookmark ni paling cantik.....

Bookmark masa kegawatan idea...nak kene tambah2 lagi ni...

bookmark bunge kuning!!!

Bookmark gaya gedik santai...


Kad cinta kak shida untuk dr.edy....(bapa kepada anak2nya a.k.a suaminya)
Jualan Mega...Sempena Hari Guru & Hari Ibu....
Minggu ni PRS sedang bertungkus lumus untuk menyiapkan bookmark dan juga kad2 yang akan dijual untuk menambah pendapatan tabung PRS......seronok juga bile tgk projek ni dijalankan oleh orang2 yang xcited..hehe...macam ckgunya jugak...
kad2 dan bookmark tadi tuh sebagai contoh utk dak2 prs.....terpulang macamana deme nak create bookmark yang cantik dan menarik dan mampu dijual kepada pelajar2 dan guru-guru.....
aku pon nak tumpang sekaki gak....


















1 ulasan:

Aku Yang Pemalu..... berkata...

mmm....testing!!!