Khamis, 4 Mac 2010

Kad Hari Ini........

Haleeda suruh masukkan jugak gambar frame dia dalam blog nih... (dari kiri : Frame Nina...Ida dan Nani..)

Hari ini dalam sejarah.....
aku bangun awal2 pagi lagi untuk menyiapkan kad yang dah aku sketch dalam kepala sejak malam tadi...akhirnya aku berjaya menyiapkan kad hari ini sebelum nina bangun...alhamdulillah...


aku paling suka pattern bunga dalam pasu...mugkin sebab ia sangat comel..!!


First time buat quilling bentuk bunga...hasil tutorial dalam blog miyyahatkertas...


visual tak berapa bagus...bunga rose 4 kuntum.....jadi jugak akhirnya....


ni kad yang aku buat khusus untuk hari Ibu............


ok...tu je entri kali ni....esok cuti, nak buat banyak-banyak lagi!!!






0 ulasan: