Isnin, 22 Mac 2010

Honeymoon dengan Card Making!!!!!!

cuti skolah yang lepas dilalui dengan semangat penuh berkobar2 di dada untuk membuat banyak22222 lagi bookmark dan juga kad.....sebelum cuti aku dah buat persediaan membeli belah foam yang berbagai bentuk dan rupa kat craft workshop.....sempat gak aku bawak dak2 netball window shopping kat situ....haaa....deme rambang mata melihat banyak bahan2 nak buat craft.....
bende2 alah ni aku hasilkan waktu cuti sekolah yang lepas...ni aktiviti masa nina tidur.....aku dengan bersungguh2 bersekang mata menyiapkan craft kegilaanku...nasib baik YB suamiku x merungut...sebb dia sgt memahami keobsesan isteri tersayangnya pada card making!!!heheh

bookmark ni gune pattern paper yang aku baru beli...pastu tempek dengan foam yang berbagai2 bentuk dan rupa...
ni pon sama gak....pasu bunge ni aku gune pattern paper yang dah tinggal nyawa2 ikan...

ni pon aku gune pattern paper yang aku baru beli....not bad...


bentuk hati kaler purple...my favourite color!!!

Kad selamat hari ibu yang masih dalam pembikinan.....gune foam jugak...




bunge kaler kuning...


Kad yang menggunakan pattern paper yang dah tinggal nyawa2 ikan....

Kad untuk hari guru......lum buat label lagi...

Kad gune pattern paper dan jugak brad....

Kad hadiah......gune foam untuk polka dot....

hadiah!!!

Selamat hari ibu mak!!!!!


Ok.......ade banyak lagi kad dan bookmark yang dah siap...aku publish sikit jer untuk tontonan umum......
(kalo nak tgk kad yang lain...sila layari hmade4u.blogspot.com)







0 ulasan: