Rabu, 28 April 2010

Aku Dah Jumpe Cik Kabel!!!!Yeay....!!!!

Seronok riang ria hari ini sbb aku dah berjaya melaksanakan misi besar yang besar...hahaha...
baru tadi aku bersama dak2 PRS selesai mengendalikan dua gerai sempena hari kokurikulum sekolah...Gerai Handmade For You...dan DJ Corner......putus suara jugak le aku menjaja suaraku yang merdu ini....tapi xpe, minat punye pasal..2-3 jam jadi dj pun x kisah....

Perkara baik berlaku pada aku ialah aku dah jumpe balik cik kabel USB aku...alhamdulillah...xyah le aku nak meredah kedai nset kat Tg. rambutan semata2 nak cari kabel USB untuk nset...
ada beberapa kad dan jugak bookmark yang dah aku buat yang belum lagi aku upload gambar2nya....


Hari Anugerah & Kokurikulum berlangsung dengan penuh keceriaan...acara pembukaan ada pasukan paramotor buat pertunjukan...huih....mati idup balik pun aku xnak naik paramotor tuh....tapi best la tgk...
yang lain2 aku xsempat nak tgk sbb sibuk uruskan gerai..usahawan berjaya la katakan...heheh...

ha, ni nama gerai PRS...buat simple2 je..pastu gantung dan kepit dgn penyepit kat tali kitar semula yang aku punggah dari bilik kaunseling

ni pulak design baru untuk bookmark yang aku buat....gune ladybird (aku beli kat giant, daun matahari..(ni aku carik kat kedai amoi cina kat tg. rambutan), artline...crayon nani, pastu quilling daun....ramai gak dak2 beli...harganya RM1.5 kupang je....

tak terlambat nak mengucapkan selamat hari lahir untuk usu tersayang....ha...kad dah siap, cume x berhantar je lagi...Happy Birthday To You Usu!!!!

Ni gune bunge2 yang aku beli kat kedai tg....butang2 pun aku beli borong sekupang sebijik...

ni bookmark untuk jualan gerai...alhamdulillah...semua dah habis....

ni bookmark yang nak dijual......kene bungkus dalam plastik elok2....

sempat buat short course untuk bdk2 xstudent yang datang...ayu, pinah and mak hagemaru..(che nor)...heheh...
bookmark jenis ni semua dah abis...alhamdulillah....
hasil bookmark lepas tgk tutorial macamana nak buat bunga...

Ni pulak kad yang Kak Ros order untuk che abe tersayang.....

Ok...pasni aku nak rehat puas2.........letihla pulak jadi dj x berhenti bercakap.....tapi best jugak (tibe2 perasan yang aku leh jadi macam dj kak engku...heheh)

0 ulasan: