Ahad, 11 April 2010

Kerja Amal Minggu Lepas....

minggu lepas aku telah melakukan kerja amal untuk sekolah...hehehe....membuat folio untuk pertandingan memasak!!!!!!

bile kak ju kata ada kene buat folio untuk pertandingan tu, terus je aku mensukarelakan diri sendiri...bukan ape, cume aku harap, contoh folio yang aku buat ni akan diikuti oleh pelajar2.....ha...alang2 buat, biar buat dengan betul-betul.....

Ni serba sedikit folio yang aku buat......termasuk menu card dan jugak place card...cume place card aku x sempat nak tangkap sbb masa dah suntuk.... Menu Card dari tepi.....stand dia aku cekau dari UK Cafe

Ni plak menu card dari pandangan hadapan.....dari pandangan atas dan bawah je aku xleh tangkap

Semangat ulu yang begitu tingg!!!!



Bunga2 ditempek dengan quilling bulat....aku ubahsuai miyyah punye design!!!

Ketas kaler lain dah xde....gune je ketas mane ade...

Pertama kali menggunakan butang2 yang comel!!!






Terima kasih untuk diri sendiri...heheh

Next time aku nak gune butang banyak22222.......

Reben polka dot...
Lukis muke pada butang....

Resepi Minggu Ini...gune sticker, reben, foam dan butang!!!

Aku gune pattern paper yang ada dalam kotak din dang aku...

Gune reben dan jugak scallop scissors.....pastu conteng dot-dot gune artline...

Muke tukang masak yang aku tak lekat lagi...

Yang ni pulak gune pattern paper, reben dengan quiiling bunga.....aku larat buat 2 bijik bunga je....
Ni gune reben dengan foam...pastu lekat kat pattern paper.....

Yang ni pun aku gune bunga prima yang ditempek dengan quilling bulat.......

Tibe2 aku jatuh cinta dengan bunga2 yang aku tempek...
Ha...ni je yang aku sempat buat untuk kali ni....alhamdullillah.....semua dah settle....harap2 pelajar2 dapat jadikan ini sebagai salah satu cntoh yang boleh deme ikut......

0 ulasan: