Ahad, 23 Mei 2010

felt la pulak....

minggu ni aku banyak habiskan masa dengan membuat kraf telt...heheh.....sambil2 tu rujuk buku yang aku pinjam dari lim...wah.....asal nampak gambo cukup le...yang lain aku x paham...hehehe....anyway terima kasih kat lim sbb sudi pinjamkan aku buku kakak dia....

ni pulak key chain bentuk hati kaler pink....hmmm...aku borong reben banyak gile babas kat kedai ipoh....so letak sket kat key chain tu...
(aku mintak amirul naim tolong jadik model pegang key chain...)

ni pulak butang saje...reben xde...

warna merah hati pulak...

ni key chain bunga besar gajah....

key chain yang aku letak kat hndbeg dan telah disonglap oleh nani....

cubaan kali pertama membuat klip rambut...nani punya..
ni pulak klip rambut haleeda......layan je...

ok...ada banyak lagi key chain yang aku dah buat...sok aku publish kat sini...bile tgh gile felt nih, macam2 nak dibuat.....
(aku rase seronok sgt2 sbb YB suamiku kata key chain yang aku buat sume cantik2....heheh...terase macam nak bukak kilang je rasenye....heheh)

1 ulasan:

TinyTini berkata...

Salam Singgah, comey nya craft awak..nanti singgah blog kite jugak ek. ibtisamfarah.blogspot.com.Ada felt for sale, under sewing kits. Felt Red & Black RM1.70/A4 pc. Pink, Purple, Blue RM 1.50 per A4 pc. Will get some free FIBER to fill in the felt. Email me at khu_hai@hotmail.com. Thank you.