Ahad, 16 Mei 2010

pertama kali jahit kain felt...


hujung minggu yg lepas aku menghabiskan masa dengan membuat kraft dengan kain felt.....
hahah....aku x penah menjahit....jadi aku main tibai je...
respon kawan2..ok je cume kene improve tang teknik menjahit (aku tau jahit jelujur je...)heheh..
untuk itu, aku nak kene berguru dengan kak ana dan jugak lim yang pakar dalam menjahit nih..
love warna pink....(sila abaikan pada teknik jahitan...)
love warna merah hati...my favourite color!!!
cube warna hitam pulak...
key chain ni yang pertama kali aku buat seumur hidup.......aku dedikasikan khusus untuk kak ju yang banyak menyokong hobi aku ni...heheh....

sebenarnya banyak aku dah buat untuk hadiah hari guru anak2 aku...cume tak sempat tangkap je...apepun aku nak buat banyak2.....
(tibe2 aku teringat perbualan aku dengan kak madam.....'zaleha....kite xperlu buang masa mengexplore bende yang baru kite nak belajar...ape salahnye kite kembangkan potensi ape yang kite ade......'betul jugak tuh.....)
ok...thanks kak madam memberi celik akal pada aku....heheh....

0 ulasan: