Ahad, 27 Jun 2010

cuti hujung minggu....

ni pulak pencil case utk lily.....kali ni nak cube buat pencil case gune kain felt warna merun gelap pulak.....(kain hitam out of stock!!!)

Ni design untuk anak2 kak hamizah......hiasan belakang x sempat nak snap.....tinggal nak jahit zip sahaja...actually agak susah nak design untuk dak2 lelaki sbb x leh nak letak bunga2an...heehehehe

ni pulak untuk lina...kak shida tempah lagi untuk kali kedua....

ni utk fiza......mata burung x lekat lagi......pastu untuk side sebelah lagi masih dalam pembinaan...saja je nak tunjuk kat fiza...(fiza,tlg bagitau ape yang nak ditambah ye....)

Ni pulak special utk izey (bakal anak sedara in law...), rama2 x lekat lagi...dah tak sabo nak tunjuk kat fayard...(ok x yard?????)

ada banyak lagi tempahan utk yang nak kene siapkan lagi (tempahan dari adik beradik ku!!!).....
zu - dwa, aisy
kak nor - ain
ct - ct, nazrul, awin
idah - ida
yus - ??? (tak tau lagi...)

harap2 leh siapkan bende2 alah sebelum zam kawen nanti.....

2 ulasan:

Ikmal Fayadh berkata...

ahaha. cantik2!! :D

[FiZa] berkata...

Cantikk!
Sy suka~~~~ =D