Rabu, 23 Jun 2010

Pencil Case Lina.....

haa.....dah siap pun pencil case lina......actually ni untuk lina......tempahan dari kak shida...alhamdulillah..kak shida menerima pencil case dengan rasa puas hati....(kak shida ni cerewet tahap tinggi...!!!!)haha....ada lagi 3 tempahan pencil case dari kak shida....thanks a lot kak shida sbb sgt menyokong hobi aku ini.....

ni pulak draf design untuk pencil case najwa....tempahan dari zulliana.....tapi kene tgk stok kain felt dulu......takut x cukup stok kain.....

ini pulak untuk iman...tempahan dari ima......cume nak kene confirmkan dulu dengan ima warna dan design yang sebenar...(ima ni pun cerewet tahap tinggi gak....heheh...jgn marah ye ima!!!)

Ni pulak fatin punya....kakak kepada iman....cume ima nak mintak masukkan gambar cupcake seketul.....nanti aku nak kene selit kat mane yang patut...

Ni pulak design utk intan...tempahan dari zulliana gak...(actually zu, pencil case ni dah siap, sok akak publish ye!!!)

alhamdulillah...tempahan dari kawan2 dah makin banyak...tanda mereka suka ape yang aku buat nih...heeheee....
tempahan yang sedang menunggu :
Zuliana - Intan, Azuwa, najwa
Ima - Iman, Fatin
Kak Shida - Irfan, Dina dan Shida.....
Kak Arbaayah - Afaf, Afif, Ammar
Kak Hamizah - Abg G, adham....

Harap2 leh siap dalam masa yang deme nak...insyaalah..!!!

3 ulasan:

[FiZa] berkata...

NAK TEMPAH JUGAK!!!!
Kak uda, ni fiza anak buah abg uda.
SAYA SUKA PENCIL CASE ITU!!!!

cepat2 bgtau berape kos!
mau! mau! mau!:D

Aku Yang Pemalu..... berkata...

ok......fiza...harga seploh hengget je...kalo both side ade hiasan, kak ude amik 12 hengget...cume kalo fiza nak, bagitau design yang macamana fiza suke...pastu baru kak ude draf...ok?????but give me plg cpt seminggu nak siapkan tempahan.....

[FiZa] berkata...

Okay, so fiza nak hiasan on both side lah..heheh. Fiza tak kesah. kak uda design lah macam mana pun..as long as ada purple ;))

and take ur time..no need to rush.bila2 pun boleh :D