Isnin, 21 Jun 2010

Sempat ke nak buat nih...???!!!

entri kali ni tanpa gambar....aku lupe bawak kabel hensetku yang hensem ni..jadi entri kite dalam versi togel la ye...
Semalam dapat banyak tempahan dari kengakawan untuk buat keychain dan jugak pensel case...D pulak dah siap offer untuk buat jualan untuk KISDAR...huyyy....rambang mata aku kejap...target produk...50 bijik keychain......
berita baik...YB Suamiku dah ade fb sendiri...hhaha...malam tadi sempatle mengajar macamane nak menggunakan bende alah tuh.....
Sekarang nih agak tengah sibuk membuat bookmark dan jugak paperclip felt....kira ok lah jugak walaupun agak remeh..tapi best!!!
Malam tadi sempat menggunting beberapa keping kain nak buat keychain (tempahan dari Suria)....leh la aku jahit bende alah tu sementara nina tgh tido...
Design pencil case kak shida (utk lina) dah aku siapkan sambil2 mendengar bos memberi amanat kepada pelajar-pelajar tadi...(aku merangkap mc sambil mendesign pencil case...mantap tuh!!!)...harap2 aku sempat le siapkan semuanya......

Projek terkini.....aku nak buat kursus Do It Yourself untuk dak2 asli pompuan kat asrama sekolah.....nak ajar macamana nak buat felt keychain...huy...mesti deme suka bende2 kiut miut nih....
Oklah...tu je hapdet untuk kali nih....chow chin chow!!!

0 ulasan: