Ahad, 4 Julai 2010

Dapat Hadiah Mesin Jahit!!!! Heheheh......

Kamera nsetku rosak.....x sempat lagi anto ke kedai......
berita paling gembira...YB Suamiku telah membelikan sebiji mesin jahit automatik utk aku...heheheh.....kembang sekejap dibuatnya....tanda menyokong hobi yang baru aku ceburi...
aku x penah pegang mesin jahit, apatah lagi menggunakannya....(masa kecik2 dulu aku selalu menyebabkan jarum mesin jahit mak aku patah...)

Hari ni aku menghabiskan masa berguru dengan Suria Nor cara-cara menggunakan mesin jahit...huhuhu....agak susah gak sbb dah tua2 manja macam ni baru nak mengada-ngada nak pakai mesin jahit....rupe2nye aku adalah murid tua yang agak cepat pick up dengan ape yang diajar walaupun mesin jahit di bengkel ert menunjukkan tanda2 mogok lapar dengan cara penggunaan aku yang agak kurang sopan..

pasni aku nak blajar mcmana nak jahit zip...huhu...boleh ke aku buat nih...
tempahan pencil case yang diterima sedang dalam proses untuk disiapkan...mood nina sentiasa dalam keadaan x tentu menyebbkan konsentrasi agak terganggu....apepun, anak tetap diutamakan...namun tempahan pun kene disiapkan jugak....

Pasni nak buat kursus untuk pelajar tingkatan enam...dema dah pakat ramai2 nak bukak kelas nak buat felt keychain...seronok jugak sbb dak2 pompuan ramai yang minta dengan bende2 nih...heheh...
nak kene stop dulu...

0 ulasan: