Khamis, 1 Julai 2010

Kisah Sedih di pagi Jumaat....kamera nsetku rosak....huhuhuuh....

Semalam berlangsung hari koperasi peringkat smk ulu kinta.....agak grand gak kerana menggabungkan banyak pameran dan aktiviti segala bagai yang ada....dari perkhemahan hinggalah kepada menderma dara...h...heheh......
Unit Bimbingan dan Kaunseling telah berjaya membuka 4 buah gerai yang masing2 mendapat sambutan yang hangat dari pelajar2....
aku pulak terpaksa meminjam selipar kak miza gara2 melakukan aksi slide di kantin....hahahah....nasib baik kandungan xde pape sbb jatuh dlm keadaan control dan ayu gitu....(aku xnak pakai kasut keje lepas ni....nak pakai selipar je sampai aku bersalin nanti...)D dan che no sanggup turun padang bersama2 menjayakan gerai Handmade For You...alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan terutamanya di kalangan pelajar2 pompuan dan cikgu2 pompuan...

aksi manjaku di hadapan gerai...(selepas aksi melakukan slide di kantin...)..masa ni semua tgh bersiap2 nak bukak gerai...aku pinjam lapik tido nina untuk dijadikan alas meja...heheheh

bukak tempahan felt pencil case....alhamdulillah...sambutan sangat menggalakkan.....

Ni pulak pinjam board nani utk buat nama gerai......

dak2 pompuan tgh leka membeli....

Gerai kedua...dj corner....yang diketuai oleh naim....

Budak2 tgh membuat dedikasi lagu....

ni pulak gerai ketiga.....motor ATV.....haleeda siap tumpang anak murid sbb nak merasa naik motor ATV...nasib baik dia x mintak YB suamiku belikan motor macam ni utk dia...hahahah
(gambar dalam versi senget....!!!)


Gerai keempat pulak....flying fox dan abseiling.....cerita sedih...aku xdpt nak snap gambar sebab kamera nsetku ini sedang mogok lapar.....huhuhu..susah betul la kalau mcm nih....nmpak gayanye tpakse meminjm kamera YB suamiku untuk snap gambar lepas nih.....
oklah....sibuk gile hari ini......berita baik, kak ngah dah bersalin baby girl semalam....pasni pulak, haleeda mintak nak g tgk wayang tgk cerita zoo sempena birthday dia hari ini.....(x gi sekolah...buat2 pening kepala......hape2 ntah...!), nmpak gaya tpakse bwk dia tgk wyg hari ini....

0 ulasan: