Khamis, 11 Februari 2010

Sakan Membeli di Craft workshop......

Tgh leka nak pilih kertas.....aku gile kat situ juge...
dapat cekau semua ni best jugak....

Semalam aku bersama che nor membuat misi bersejarah di Craft workshop kat ipoh garden...first time aku bawak che nor..heheh...gile kentang jadinye....
objektif ke sana ialah untuk mencari quilling tool...sejenis makhluk asing yang digunakan untuk membuat paper craft....hahahaha.....
aku leh jadi gila kat situ jugak....
balik dari kedai, terus aku mengerjakan benda alah tu...hehheh....akhirnye dapat gak 5 kuntum bunga yang cantik...aku xlh nak tangkap gambar kat sini..next time lar...
aku plan dgn che nor dan d nak create bolg untuk kad2 dan bookmark yang kitorang dah wat...coming soon....!!!!
(ganbar2 kat atas tu aku cekau dari blog che nor...wahahaha....)


0 ulasan: