Jumaat, 5 Februari 2010

Siapa Yang Jumpe (Selimut) Sila Kembalikan....

Ni gambar nina sejam lepas lahir (5 Mei 2009)

Cerita klasik Mei 2009.....
Saje je aku masuk gambar yang ala-ala zaman P-ramlee ni.....bukan ape, tibe2 aku merindui selimut yang dipakaikan pada nina waktu ni...
aku sedeh woo bile selimut ni hilang waktu nurse mandikan nina...macamane boleh hilang aku pun tak tau la...sampaikan nurse pun xleh nak kesan mane selimut tu pergi..dia ada kaki kot..
selimut ni aku simpan dari nani lahir tahun 2003 sampailah tahun nina lahir, 2009.....banyak sentimentel value ni..dari nani..haleeda sampaila ke nina...
dah hilang nak buat macamane...cume masa nurse nak ganti tu suami aku tolak....
'saya mampu beli 20 selimut yang lain...tapi semua tu tak sama dengan kenangan selimut yang hilang...'
cume aku harap, next time x jadi lagi la kecuaian yang macam ni...walaupun kecik je...selimut bayi...tapi amat besar kenangannya bagi aku dan keluargaku...
oleh itu, sape yang terjumpa...sila la pulangkan.......
dari aku yang tengah teringat...



0 ulasan: