Jumaat, 5 Februari 2010

Tangan Dah Gatal Nak Buat Paper Craft...

Rancangan Tahunan versi senget...
Weh...dah lame gile aku dah x pegang kertas2 lawa nih....
bos kata wajib hantar rancangan tahunan dalam Buku Persediaan / Buku Laporan Perkhidmatan....
ape lagi, aku godek balik bahan yang sedia ada kat meja aku...akhirnye...tadaaaaa.........
hahaha....skill aku masih ade rupenye cume kena amik masa sket nak mengeluarkan ilham dan idea nak buat cantik2 tahap gaban...
hari ini aku berjaya meracuni / mempengaruhi Che No untuk menceburkan diri dalam membuat kad dan bookmsrk..kalo jadik nih...cnfiirmla aku jadik CEO nanti...
xpelah...tu je entri ala-ala sengal tuk kali ni..
kene tido awal nih...sok nak bersenamrobik dgn budak2 asli......
daaaa...

0 ulasan: